Тренд на 90-ті в парфумерії

Поділитися
Тренд на 90-ті в парфумерії

Мабуть, ви вже встигли прикупити коричневу помаду і світлу джинсову куртку. Можливо, навіть постригли чубок в стилі головної героїні серіалу "Просто Марія". І після всього цього вирышили, що мода останнього десятиліття ХХ століття особисто для вас освоєна. Стоп, а як щодо аромату? Туалетна вода є такою ж частиною образу, як макіяж, одяг і зачіска, тому пропонуємо вибрати свою композицію серед тих, що були популярні в 90-х.

Elizabeth Arden Green Tea

Починає нашу п'ятірку легка і повітряна композиція від американського дизайнера Елізабет Арден. Її "Зелений чай" став бестселером саме завдяки своїй ненав'язливості і доречності в будь-якій ситуації. Його охоче купували в якості подарунка, носили на навчання і роботу. Згодом аромат отримав продовження у вигляді лосьйонів і кремів, а також цілої плеяди фланкерів. Втім, жодному з них не вдалося повторити успіх Green Tea.

Davidoff Cool Water Woman

Фруктово-водяний парфум побачив світ у 1997 році і відразу полюбився величезній кількості жінок. Його можна в рівній мірі назвати солодким і свіжим, спокусливим і скромним, суворим і екстравагантним. Загалом, зітканим із протиріч, як і кожна з нас.

Dior Poison

Ця туалетна вода має неповторне звучання. Вона створена для сильної особистості, яка не побоїться союзу гвоздики, кедра, малини, меду і ще декількох незвичайних нот. Poison описують як магнетичний і незабутній аромат, що володіє вражаючою стійкістю.

Givenchy Amarige

Якщо попередній варіант для вас занадто різкий, радимо придивитися до дітища Живанши. Вміст цього флакончика - гімн життєрадісності і відкритості, взаємної любові і щастя. Безсумнівно, він підніме настрій з першого подиху.

Lancome Tresor

"Скарб" від Ланком є композицією з фруктів, квітів і деревини. Він витканий з іскристих, дзвінких нот, які западають у серце, чим і нагадує справжню коштовність. Або любов всього життя. У будь-якому випадку, вдихнувши одного разу, ви вже не зможете забути ці акорди абрикосового цвітіння бузку та сандалу.

Відкриваючи для себе модні горизонти, не варто забувати про парфумерію. Парфуми були і будуть одним із маркерів часу, стилю, настрою. Використовуйте цей інструмент для підкреслення своєї індивідуальності.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі