Враження у подарунок тепер можна придбати в ТРЦ NEW WAY: відкривається нова точка продажу Emozzi

Поділитися
Враження у подарунок тепер можна придбати в ТРЦ NEW WAY: відкривається нова точка продажу Emozzi

Коли шукаєш подарунок на День народження або на будь-яке важливе свято, завжди виникають труднощі, адже ти або губишся в різноманітті всього, що можна подарувати, або не можеш придумати жодного варіанту. Але і з однієї, і з іншої ситуації є один вихід - подарунок-враження від Emozzi. Враження у подарунок можна обрати з будь-якого приводу, а різноманіття подарункових сертифікатів дозволить вам обрати ідеальний варіант для будь-якої людини.

Тепер такий сертифікат можна буде придбати і в ТРЦ NEW WAY, який знаходиться за адресою: вул. Архітектора Вербицького 1 (м.Харківська). Нову точку з продажів сертифікатів на враження планують відкрити вже наприкінці квітня.

Тепер вам тільки залишається визначитися з враженням, а їх так багато, що прогадати у вас точно не вийде. Для того, щоб правильно вибрати враження, зверніть увагу на те, який характер у вашого друга і що він любить. Творчим особистостям, наприклад, можна подарувати сертифікат на відвідування майстер-класу з нового виду творчості - ліплення з глини, академічного малюнку, скрапбукінгу або валяння з вовни. Людям, які є прихильниками активного відпочинку, добре підійдуть такі враження, як гонки, політ на літаку, стрибок з парашутом. Або ж, можете піти проти системи і навпаки подарувати тихоні-інтроверту можливість підняти у повітря цілий літак. Невідомо, які таланти в нас приховано і неможливо зрозуміти це, поки не спробуєш, тому сміливо експериментуйте.

Окремо варто звернути увагу на таку можливість, як подарунок-враження парам, адже є безліч парних програм, таких як, наприклад, катання на конях, а проведений разом час, та й ще спільні враження, тільки зміцнять ваші стосунки.

Компанія Emozzi вже 8 років надає можливість подарувати враження. У каталозі послуг, які ви можете обрати в якості подарунка, понад 1700 позицій-ідей різних цінових категорій і тематик. Враження розділені як і за тематиками, так і за кількістю учасників. З сертифікатом на враження від Emozzi у вас буде можливість відвідати враження, як самостійно, так і обрати, як провести час компанією.

Також, компанія надає можливість зібрати набір Handmade, який включатиме кілька пропозицій на вибір. Якщо ж так склалося, що у вас немає можливості виділити час для підбору вражень для набору, ви можете обрати вже готовий набір вражень.

Подивитися всі послуги, які можна обрати в якості подарунка, ви можете на сайті в каталозі послуг. Якщо ж ви бажаєте побачити, як буде виглядати ваш подарунок, ви можете відвідати вже відкриті точки з продажу сертифікатів в столичних торгових центрах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі