Про народження доньки Корнійчук дізнався у Подільському ізоляторі

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© bigyalta.wordpress.com
Після п'ятигодинного допиту в Генеральній прокуратурі Україні був затриманий і поміщений в Подільський ізолятор тимчасового утримання колишній перший заступник міністра юстиції Євген Корнійчук. Про це "Дзеркалу тижня" 22 грудня повідомило джерело в ГПУ.

Після п'ятигодинного допиту в Генеральній прокуратурі Україні був затриманий і поміщений в Подільський ізолятор тимчасового утримання колишній перший заступник міністра юстиції Євген Корнійчук. Про це "Дзеркалу тижня" 22 грудня повідомило джерело в ГПУ.

За даними "ДТ", Корнійчук давав свідчення у справі  щодо  надання послуг юрфірмою Magisters (колишня назва - "Магістр & Партнери") компанії "Нафогаз Україна".

Корнійчука звинувачують у тому, що він, перебуваючи на посаді першого заступника міністра юстиції, підписав лист, яким дозволив проведення конкурсу на юридичне обслуговування "Нафтогазу" в одного виконавця.

"Магістр & Партнери" співпрацювала з НАК "Нафтогаз Україна" з 2002 року.

Прес-секретар Корнійчука не змогла ні підтвердити, ні спростувати інформацію про його затримання, проте вона повідомила, що сьогодні, 22 грудня, дружина Євгенія Корнійчука народила доньку.

З квітня 2005 року Корнійчук був головою столичної організації Української соціал-демократичної партії (в кінці того ж року УСДП увійшла до Блоку Юлії Тимошенко). На виборах у Раду 2006 року - пройшов до парламенту за списком БЮТ. У кінці 2006 року він очолив УСДП, після того, як колишній голова партії - тесть Корнійчука Василь Онопенко - став головою Верховного суду України.

Перед обранням, Корнійчук очолював фінансову практику фірми "Магістр & Партнери" (був старшим партнером, пізніше - позаштатним радником). Спеціалізувався на фінансовому праві та законодавстві з енергетики, нафти і газу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі