"Четверта ера" Subaru Forester вже почалася

Поділитися
Сьогодні, 18 лютого, компанія "Субару Україна" повідомила про старт продажів Subaru Forester четвертого покоління.

Новий Subaru Forester може похвалитися високими технічними можливостями, а також прекрасною керованістю в будь-яких дорожніх умовах. "Четвертий" Forester отримав два різних типи дизайну екстер'єру: базовий, виконаний у практично-гармонійному стилі, і спортивний, що вирізняється мужньо-агресивною стилістикою.

Базовим двигуном для нового Forester став 2-літровий бензиновий двигун потужністю 150 к.с., який в парі з безступінчатим варіатором забезпечує середню витрату палива на рівні 7,9 л на 100 км.

"Заряджена" версія автомобіля може похвалитися абсолютно новим турбованим силовим агрегатом з безпосереднім вприскуванням палива об'ємом 2 літри. 240 hp та 350 Нм моменту обертання двигуна забезпечують спортивному кросоверу розгін до першої сотні за 7,5 сек. і максимальну швидкість 221 км/год.

Новий Subaru Forester оснащений системою управління повним приводом X-Mode, яка допоможе при пересуванні по слизькій або нерівній дорозі, при підйомах і спусках. X-Mode одночасно контролює роботу двигуна, коробки передач і систему стабілізації руху VDC, пристосовуючись до різних дорожніх умов.

Для українського ринку доступна версія Forester з двигуном потужністю 2,5 172 к.с., з розгінними характеристиками 9,9 сек. до 100 км/год на фірмовому варіаторі. Економічність цього мотора можна назвати унікальною - всього 8,2 літра на 100 км з постійним повним приводом і варіаторною коробкою!

Нові автомобілі вже надійшли в усі офіційні дилерські салони, де можна замовити тест-драйв та отримати вичерпну інформацію про всі технічні особливості та переваги моделі.

Ціни на новий більш Forester стартують з позначки 245 100 грн. Докладніше дізнатися про комплектації, а також записатися на тест-драйв ви можете в будь-якому з салонів офіційних дилерів Subaru (адреси дилерів на сайті www.subaru.ua).


Subaru - автомобільний підрозділ виробника транспортного устаткування Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI).

FHI розробляє і створює спектр інноваційних промислових продуктів за напрямками: автомобільний, аерокосмічний, виробництво автобусів, промислової продукції, виготовлення інженерних конструкцій для будівель, транспортування, екологічні системи.

press@subaru.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі