Новий Lexus RX 270. Досяжність мрії

Поділитися
Новий Lexus RX 270. Досяжність мрії
Вперше в Україні легендарний Lexus RX з новим 2,7-літровим двигуном. Відтепер новаторський кросовер класу "люкс" став більш досяжним завдяки новій модифікації Lexus RX 270 за ціною 492 640 грн.*

RX 270 пропонує зовсім новий вимір задоволення від водіння та керування кросовером класу "люкс". Його легкий та потужний 2,7-літровий бензиновий двигун поєднує стрімку динаміку розгону з помірним споживанням пального, а шестишвидкісна інтелектуальна автоматична трансмісія здатна обирати схему перемикання швидкостей з урахуванням умов руху та індивідуального стилю водіння.

Великий дорожній просвіт та нова конструкція підвіски забезпечують абсолютний комфорт пересування автомобілем за будь-яких дорожніх умов.

Найвищу якість елементів інтер'єру RX 270 підкреслюють сидіння з оббивкою з надзвичайно якісної комбінованої шкіри з перфорацією. Для ще більшого комфорту передні сидіння мають функцію підігріву й електрорегулювання, а для водія до того ж передбачено функцію пам'яті положень сидіння, керма та бокових дзеркал. Також RX 270 укомплектовано системою безключового доступу, кнопкою запуску двигуна, круїз-контролем та системою допомоги при паркуванні з камерою заднього виду. Завдяки двозонному клімат-контролю подорожі на RX 270 стануть надзвичайно приємними для всіх пасажирів.

Кросовер RX 270 обладнано сучасними засобами активної безпеки. Захист водія та пасажирів забезпечують активні підголівники передніх сидінь, які захищають від хлистової травми шиї у випадку удару ззаду, та десять подушок безпеки, включаючи подушки для водія та переднього пасажира, що розкриваються у два етапи, і подушки безпеки на рівні колін.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до салонів офіційних дилерів Lexus в Україні.

*Ціна дійсна станом на 30.05.2013, не включає вартість кольору "металік" та може бути змінена на дату купівлі автомобіля.

//www.lexus.ua/car-models/rx/rx-270/index.tmex

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі