UKRAINIAN E-COMMERCE AWARDS

Поділитися
UKRAINIAN E-COMMERCE AWARDS
Перша українська премія в області електронної комерції На церемонії вручення Ukrainiane-Commerce Awards, яка відбудеться 4 квітня у готелі Hyatt Regency Kiev, будуть названі найкращі українські проекти у сфері електронної комерції за підсумками 2012 року.

Ukrainian e-Commerce Awards - перша професійна премія в області електронної комерції, покликана сформувати співтовариство професіоналів ринку і сприяти розвитку електронної комерції в Україні. Ініціаторами створення Премії виступили аудитор якості інтернет-магазинів Trusted Shops і група компаній BVU Group, а генеральними партнерами - digital-агентство повного циклу AdPro|Isobar і логістична компанія Postman.

Шорт-ліст номінантів на Ukrainian e-Commerce Awards формується за підсумками голосування експертів Премії після розгляду заявок компаній-претендентів. Володарі нагород в номінаціях "Відкриття року", "Прорив року", "Клієнтський сервіс", "Маркетингова кампанія" та "Інноваційне рішення" визначаються на підставі зведеної оцінки, сформованої за результатами контрольних закупівель компанії Trusted Shops і на основі думок незалежних експертів. Переможця в номінації "Вибір споживачів" визначить опитування більше двох мільйонів онлайн-покупців на незалежній платформі SurveyMonkey.

У номінаціях Ukrainian e-Commerce Awards представлені провідні оператори вітчизняного ринку інтернет-комерції - Rozetka, ModnaKasta, Yakaboo, LeBoutique, Comfy та багато інших. Експертами премії виступили провідні фахівці в області e-commerce, серед яких Дмитро Лисицький, Юлія Марищук, Віталій Яницький, Олександр Ольшанський, Євген Сисоєв, Олександр Колб і Дмитро Шимків. Список номінантів і склад експертної доступні на офіційному сайті Премії.

У рамках заходу відбудеться дискусія за участю спеціальних гостей Премії, на якій будуть оговорюватися питання мультиканального ритейлу, залучення венчурних інвестицій, експансії західних і російських компаній в Україну. Модератором дискусії виступить співзасновник і продюсер школи інтернет маркетингу "Нетологія" Максим Спиридонов.

Церемонія вручення Ukrainian e-Commerce Awards пройде 4 квітня в Бальному залі готелю Hyatt Regency Kiev (вул. Алли Тарасової, 5).

Час початку заходу - 18:30.

Премія організована за підтримки: Нова пошта, 1С-Бітрікс, MoneXy, Mailer, WebMoney.UA.

Офіційний сайт Премії - e-awards.com.ua

Контакти для акредитації ЗМІ:

Кіблицька Ганна

+38 095 718 29 71

ak@e-awards.com.ua

Акредитація триватиме до 16:00 4 квітня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі