Відкритий лист до ЗМІ компанії "Індар"

Поділитися
Відкритий лист до ЗМІ компанії "Індар"
Враховуючи, що останнім часом з'явилася значна кількість публікацій, в яких згадується Індар, прес-служба заводу підготувала відкритий лист до журналістів, який містить основну інформацію про Індар.

Фармацевтичне підприємство "Індар" (Приватне акціонерне товариство з виробництва інсулінів "Індар" або ПРАТ "ІНДАР" просить Вас враховувати при публікаціях інформацію, подану нижче:

  • З квітня 2012 року головою правління ПРАТ "ІНДАР" призначена ЛЮБОВ ВИШНЕВСЬКА.
  • Любов Вишневська ніколи не була народним депутатом України, державним службовцем і не працювала в апараті Верховної Ради України, але неодноразово запрошувалася в якості експерта до складу робочих груп з різних питань охорони здоров'я.
  • ПРАТ "ІНДАР" - єдиний в Україні завод, на якому здійснюється повний цикл виробництва інсулінів - від субстанції до готових лікарських форм. У всьому світі таких підприємств є лише кілька, серед яких датське "Novo Nordisk" американське "Eli Lilly" і французьке "Sanofi-Aventis".
  • 70,7% ПРАТ "ІНДАР" належить державі, 29,3% - різним компаніям.
  • ПРАТ - приватне акціонерне товариство - це законодавчо визначений термін (ч.1. ст.5 Закону України від 17.09.2008 "Про акціонерні товариства" № 514-VI), що визначає тип акціонерного товариства, а не форму власності. Згідно з законом, якщо кількісний склад акціонерів не перевищує 100, то акціонерне товариство - приватне.
  • ПРАТ "ІНДАР" забезпечує потреби близько 40 % інсулінозалежних людей в Україні і сотні тисяч - за кордоном.
  • ПРАТ "ІНДАР" - єдиний в Україні фармацевтичний виробник, що знаходиться в державній власності і виробляє медикаменти.
  • ПРАТ "ІНДАР" планує активно розвивати позиції на фармацевтичному ринку України і за кордоном.
  • ПРАТ "ІНДАР" тісно співпрацює з транснаціональними фармацевтичними компаніями і надалі планує продовжувати співпрацю шляхом локалізації виробництва препаратів світових лідерів.
  • ПРАТ "ІНДАР" як фармацевтичне підприємство активно бере і братиме участь у тендерних торгах на постачання життєво необхідних препаратів всесвітньо відомих виробників з метою безперебійного забезпечення українських громадян якісними, ефективними та безпечними лікарськими засобами. При цьому домагаючись зниження цін на них.

Також, якщо у Вас виникають питання у процесі підготовки матеріалів, сміливо звертайтеся до прес-служби компанії, надсилайте запит на e-mail: nfoHYPERLINK "mailto:info@indar.com.ua"@HYPERLINK "mailto:info@indar.com.ua"indarHYPERLINK info@indar.com.ua або факсом: (044)566 35 12

Ми цінуємо Вашу роботу і завжди відкриті для діалогу.

З повагою

Колектив фармацевтичного заводу "ІНДАР"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі